Köpvillkor

Beställningar

Beställningarna skickas ut 2-3 bankdagar efter betalning kommit OxyG AB tillhanda.

Priser

Alla priser i webshopen anges i svenska kronor inklusive moms. Det är alltid priset i webshopen som är det gällande och detta kan ändras utan föregående varning.
Normalt finns alla produkter du kan beställa från oss för omgående leverans. Om det vid något tillfälle uppstått ett fel i vårt lagersaldo som gör att vi inte kan skicka ut varan direkt så kommer vi att kontakta dig så att vi gemensamt kan hitta en bra lösning.

Kortbetalning / Direktbetalning via Payson (avgift: 0kr)

Vi accepterar Visa och Mastercard och det går att direktbetala via SEB, Handelsbanken, Swedbank och Nordea. Detta betalningsalternativ sker i samarbete med Payson som du automatiskt skickas till när du väljer detta betalsätt. Efter att din betalning har godkänts hos Payson skickas du tillbaka till OxyG AB och din order är sparad i vårt system. Ditt kreditkortsnummer sparas inte hos OxyG AB och säkerheten för transaktionen hanteras hos Payson.

Leveranstid och leveranssätt

Vi använder oss av DHL för att skicka ut leveranser, ni ser i kassan vilken leverantör som er beställning kommer att skickas med. Leveranstiden är ca 1-4 dagar beroende på var ni bor. Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar beroende på speditören.

Fraktkostnad

Fraktkostnad inom Sverige är 69 kr (inkl. emballage). Fraktfritt för beställningar från 500 kronor i värde.

Ej uthämtade paket

För ej uthämtade paket debiteras en avgift på 295 kronor inkl moms för hantering och returfrakt.

Transportskada

Om ditt paket är skadat när det hämtas ut ska skadan anmälas direkt på plats hos ombudet. Kontakta sedan OxyG AB och förklara vad som hänt med ditt paket.

Reklamation och returrätt

Vi vill att du ska vara helt nöjd med våra produkter. Om du av någon anledning inte skulle vara nöjd vill vi gärna att du först meddelar oss detta via e-post och därefter returnerar produkten. Bifoga alltid namn, adress, telefonnummer och/eller e-postadress samt kontonummer för återbetalning.Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har Du som konsument (detta gäller ej företag) rätt att frånträda avtalet genom att meddela oss detta inom 14 dagar från mottagandet av varan. För att Du skall kunna nyttja din ångerrätt måste Du returnera varan i oskadat skick, i originalförpackning. Vid nyttjande av ångerrätten är det Du som står för returkostnaden. Du kan inte låta paketet gå i retur på vår bekostnad, i sådana fall debiterar vi 295 kr inkl moms för returfrakten precis som när man inte hämtar ut sitt paket.

Äganderättsförbehåll

Alla varor förblir OxyG AB egendom till dess full betalning erlagts.

Personuppgiftslagen

OxyG AB sprider aldrig dina personuppgifter till tredje part men kan använda dem för att skicka reklam för vår egen butik eller någon av de butiker som ingår i vårt företag. Du som kund har alltid rätt att avböja sådana utskick och att bli borttagen från vår databas.

Tvist

Vid eventuell tvist har vi som policy att följa Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer.

Force Majeure

Händelse såsom krig, naturkatastrof, stridsåtgärder på arbetsmarknaden, myndighetsbeslut, uteblivna leveranser från underleverantörer, fördyrande omständigheter samt därmed jämförbar händelse utanför OxyG AB kontroll, vilken ej skäligen kunnat förutses, skall hänföras till force majeure, vilket innebär att OxyG AB befrias från sina förpliktelser att fullgöra ingångna avtal. Vi reserverar oss för eventuella fel i text, bilder och priser.