Vad kan bakterier hjälpa dig med?

Vattenlås som rinner eller luktar dåligt (diskbänk, handfat, dusch)

Dosera ett mått ca 20 gram bakterierna i vattenlåset på kvällen efter sista brukande eller på morgonen innan jobb. Det viktiga är att bakteriern får verka så länge som möjligt i vattenlåset. Bakterierena behöver vatten för att fungera. 

Sedan är det bara att spola som vanligt. Rinner det fortfarande dåligt efter ett dygn, upprepa proseduren till det rinner som det skall.

Det är lättast att se funktion i duschen när det är mycket hår och fett, dosera ett mått på gallret i duschen och låt stå över natten eller dagen. Lyft på gallret och ta duschmunstycket och spola vattenlåstet och se resultatet.

Duschkabin/Badkar

Ofta är duschkabinen/ badkar placerad över vattenlåset och väldigt svår att rengöra.  Genom att dosera bakterierna i avloppet kan bakterierna bryter ner hår, hudrester och tvål som gör att att avloppssystemet fungerar bättre och mycket mindre stopp på det som är under vattentnet.

LTA Pumpbrunn

Hus med (pumpbrunn)  LTA system, Låg trycks avlopp mellan hus och avloppsnätet eller slamavsiljare har problem med fett och stopp som ger översvämningar ibland lukt.

Problemet uppkommer genom att pumpcykelinervallet är över 20 min och fettet i avloppsvattnet hinner separera och bilda en fettkaka som inte går att pumpa ur när fettet har börjat flyta och hänga sig på flotörer mm. som ibland skapar översvämning. Doseras 1- 2 mått med OxyG Drain så förhindras mycket av problemen.  

 

Totalsumma:
    Till kassan
    (0)